Bemutatkozás

Hangszerelem Zenestúdió

…mert „Zene az életünk”

Mögöttünk van

  • 9510 km-nyi utazás

  • 136 koncert fellépés

  • 145 gyermek oktatása

de jelenünk és jövőnk a Hangszerelem Zenestúdió.


Bea és Péter egy olyan zenestúdiót álmodott meg, mely kortól független zenét, zenélni szerető emberek képzését tűzte ki célul. Megtalálták hozzá a legjobb oktató társakat Ákos és András személyében. Segítségükkel megtanulhatsz hangszeren játszani, énekelni, majd zenekarral fellépéseken, koncerteken boldog pillanatokat szerezni a közönség számára.

„A vidámság árad belőletek és ez nagyon jó!” /Péter, koncertlátogató/

Vidáman, örömmel, felszabadultan tanulhat bárki, akár az alapoktól. Segítjük a már előképzettséggel érkező tanulók megfelelő tudásszintről való továbbképzését.

„Szeretek énekelni, mert Bea néni megszeretteti velünk a zenét!” /Zoé, 7 éves énekkaros/

Kilépve a klasszikus zeneiskolai oktatásból, egyénre szabottan „inspirációt és innovációt nyújtunk”, hogy előképzettség nélkül is sikeresen megtanulj hangszeren játszani, énekelni, melynek hatása kihat az egész személyiségedre és pozitív tanulmányi teljesítményedre.

„Gratulálok Péter! Kitűnő pedagógiai módszer a lelkes együtt éneklés és zenélés a diákokkal.” /Magdi, koncertlátogató/

Hallottál már a Color musicról…?

Olyan élményalapú zenehallgatást/zenetanulást hozunk létre, mely aktív befogadásra ösztönöz, improvizatív szabad mozgást és kreatív önkifejezést vált ki belőled – ezek jellemzik leginkább az énekkari foglalkozásainkat. Bevezetünk a színpadi mozgás alapjaiba, hogy magabiztosan mozogj és fejezd ki magad több száz ember előtt is akár. Color music

„Az énekóráitokat élvezik a gyerekek, látom öröm van az arcukon éneklés közben.” /Andrea koncertlátogató/

Zenestudiónkban új lehetőséget teremtünk, hogy korszerű feltételekkel, otthonos, barátságos, modern környezetben fogadjunk, ami feledteti veled az iskolai légkört. Vidám, gyermekközpontú, empatikus oktatókkal.

„Amikor a P.Box dalát először hallottam videón a gyerekkórustól libabőrös lettem.” /Ágnes rajongó/

Nálunk lehetőséged van az önálló gyakorlásra is, közösségi terünkben zenei fejlődést segítő játékokkal szabad foglalkozást biztosítunk a diákoknak. Csapatépítő programok szervezése, lebonyolítása hétvégenként és iskolai szünetek alatt. A kötelező órák mellett önálló gyakorlásra is lehetőséget biztosítunk.

„De jó lenne ilyen óra az iskolákban.” /Kiss Kata zenekar/


Jelentkezz most!

Jelentkezés