Extrák

Add a hangod ajándékba!

Nálunk kellemes környezetben, vidám zenészek társaságában készítheted el zenei felvételedet, akár Lánykérésre, Valentin napra (3 órás Valentin-napi páros élményzenés kurzus), Születésnapra, Anyák napjára, Karácsonyra, Házassági évfordulóra, vagy más jeles eseményre. Légy amatőr vagy profi, szeretteid biztosan örülni fognak az egyedi ajándéknak. Szívesen segítünk a dal kiválasztásában is. Váltsd valóra álmod és énekelj fel egy dalt a Hangszerelem Zenestúdióban. Éld meg az álmod, vagy lepj meg valakit, akinek már régóta nagy vágya hangtechnikával elkészíteni saját felvételét! A felvétel meglévő zenei alapra (akár letöltött karaoke), amelyet a felvétel után kevernek, és masterelnek is.

Zenekaroknak felvétel készítése, akár kiszállással is.

Készíttesd el saját demo felvételedet, valósítsd meg álmaidat saját hangszerrel, vagy a stúdió alapfelszerelésével! Zenei felvételek készítése amatőr zenekaroknak, zenészeknek. Akár a Hangszerelem Zenestúdióban, vagy igény szerint tudjuk vállalni felvételek készítését külső helyszíneken is olyan esetekben, amikor speciális, nehezen vagy egyáltalán nem mozgatható hangszerek hangját kell rögzíteni, illetve a zenekar szeretne egy adott helyszínen felvételt készíteni. Itt minden esetben egyedi egyeztetés szükséges! Felvételek készítésére előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

Te is lehetsz „hangmester”…!

Szereted a változatos, kihívásokkal teli munkát? Szereted ha a munkádnak kézzelfogható eredménye van? Akkor itt a helyed nálunk! Elláthatod a hangosítási feladatokat, hanganyagokat rögzíthetsz, szerkeszthetsz. Biztosíthatod a zenei produkciók megfelelő hangzásának végeredményét, a harmonikus hangzás elérése érdekében. A „Hangtechnikus” munkája változatos. Többnyire a keverőpult mögött dolgozik, de esetenként előfordulhat külső helyszínen történő munkavégzés is. A produkció jellegétől függően, munkakörnyezet lehet egy hangstúdió vagy rendezvényterem, de egyes előadások, koncertek legtöbbször szabadtéren kerülnek megrendezésre. Képzeletedet szabadon használhatod! Ahhoz, hogy valaki „Hangtechnikusként” dolgozzon, a „Hangmester” szakképesítés megszerzésére van szükség, melynek alapjaival nálunk megismerkedhetsz!

Érdekel hogyan keveri a zenéket kedvenc Dj-d?

Érdekel, hogy a kezdő lemezlovas, mit is csinál azzal a sok gombbal, csúszkával és tekerővel? Akkor gyere a Hangszerelem Zenestúdióba ahol mindezt megtudhatod! Ha megismerted a DJ-zéshez szükséges képességeket, már csak az a kérdés marad, hogy hogyan is csinálja mindezt. A DJ kontroller sokszor úgy néz ki, mint egy űrhajó vezérlője, de valójában nem annyira nehéz megtanulni a kezelését. A furfang az egészben, hogy meg kell érteni, hogy hogyan változik a hang a forrástól a hangszóróig eljutva. Ha kedvet kaptál hozzá, hogy megismerkedj ezzel az érdekes szerkezettel, technikával és szívesen ki is próbálnád, akkor itt a helyed nálunk! Gyere hozzánk, Várunk Téged is!Jelentkezz most!

Jelentkezés